Hogyan tudom megállapítani a golden retrieveremről, hogy fajtiszta-e?
21:38 vagyok.
amúgy csak akkor fordulhat az elő, hogy nem fajtatiszta, hogyha a törzskönyvre rá van írva, hogy "a szülő nem rendelkezik az előírt minősítéssel"
"amúgy csak akkor fordulhat az elő, hogy nem fajtatiszta, hogyha a törzskönyvre rá van írva, hogy "a szülő nem rendelkezik az előírt minősítéssel""
ez nem pont így van...attól még fajtatiszta, mert keverék nem kaphat törzskönyvet...ha ez van ráírva lehet bármi...nincs meg a fajta klub által előírt munkavizsga, vagy teszt, nincs tenyészszemle stb... nekem is van felülbélyegzett kutyám mert az alom előtt nem volt időm elmenni a Ch. kutyámmal tenyészszemlére ami évente 2 x er van...első alkalommal babéziás volt a 2. nál már tüzelt...3 Ich. kutya lett abból az alomból szóval ez nem jelent semmit...
Kérdezőnek: Ha a kutyára nem illenek a fajta jegyek beszélj a tenyészővel és kérdezd meg, hogy ilyen idősen hogyan kell kinéznie a kölyöknek. Vagy kérd meg, hogy menjen el és nézze meg a kutyát.
nincs róla képed? elég jó vagyok goldenben...lehet megtudom mondani fajtatiszta e.
Az, hogy szadizza a macsakákt és mindent összeugrál az nem jelent semmit :)))) ez mégiscsak egy aktív vadászkutya....mit vársz milyen legyen?
Itt 6 hetes... holnap teszek föl róla mostanit...:D
De az a baj hogy amit a google kidob, azoknak teljesen más a szőre...Talán mert agyonra vannak kozmetikáztatva? :P:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!