Értek az állatok nyelvén! Hogy lehet? :-O
Nem az állatok nyelvén étesz, hanem jól tudod olvasni a viselkedésüket, a jelzéseiket. Empátia kérdése, semmi misztikus nincs benne.
A kutyapszichológiás megjegyzésed túlzás, értem, mire gondolsz, de mindez a jó beleérző képességednek köszönhető. Ennyi.
Azért néhány viselkedési formulát nem agysebészet leolvasni a kutyáról, valljuk be, nekem is egész jól megy. Legalábbis mindig megérttetem magam az állatokkal. És ilyen ember sok van. Nyilván híresen jól bánsz az állatokkal felétek, és híresen nagy állatszerető ember vagy, de ne ess túlzásokba.
Nem ismerem jobban a "képességedet", de én is értek a kutyák nyelvén, mert nagyon sokat kiképzőnek tanultam, és már én is kívülről kenem-vágom minden mozdulatukat, hogy mit csinálnak, és miért teszik. Rengeteget tanultam, de ma már csak hobbiszinten kutyázok, illetve kijárok a sulinkra is, de már nem oktatok, csak segédként szoktam tanfolyamokon segédkezni.
Egy kutyapszichológusnak a mai világban nagyon nagy hasznát veszik pl. egy kutyaiskolában. Javaslom, menj el egybe, és ott egyből kiderül, tényleg értesz-e hozzájuk.. Az oktatók rögtön megmondják, hogy mi ez.
Hát ez nem kifejezetten különleges képesség!
Én is értem a kutyáim minden mozdulatát,látom rajta hogy mit akar tudom ha valami baja van!És ez nem azért van mert csoda vagyok és értem az állatok nyelvét hanem mert ismerem a kutyáimat! Ilyen egyszerű az egész!)
aszittem azt az állatdokis filmet nézted meg sokszor...nemjut eszembe a címe...
egyébként melyik város jár így a csodádra?:D biztos nem pest:D
mellesleg nemolyan nehéz az állatoknál kikövetkeztetni hogy mit akarnak, ez nekem is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!