Szeretném ezt kutyát!
Szeretnék 1 ingyen elvihető kutyát és az expressz.hu-n láttam hirdetést.A keverék kutya tacsko-bernipásztor keresztezése.De a feje rotweileres.Anyu tudta nélkül sok kutyásnak irtam hogy érdeklődnék kutyáik iránt de vissza kellet nyáron mondani. Anyukámat hogy vehetem rá hogy megengedje nekem ezt kutyát.??????remélem válaszolok sokak irnak jót bocsi ha nem érthető igyse az irásom bocsika.
Fox terietnek titulálod, a hirdető meg tacskónak. Közben a feje rotira hasonlít.
Igaza van Anyukádnak, én sem támogatnám az ilyen felelőtlen kutyaelletőket. Majd ha ötös leszel nyelvtanból, térj vissza a témára otthon.
Mit szivatjátok a kérdezőt? Tényleg rosszul fogalmaz, de azért ki lehet venni a lényeget...
Anyagilag megtehetitek, hogy kutyátok legyen? Tudnád rendszeresen sétáltatni, foglalkozni vele? Lehet anyukád fél, hogy megunnád a kutyát és neki kellene foglalkoznia vele...
Hány éves vagy amúgy?
Nem tudom miért kell szekálni a kérdezőt, ha figyelmesen elolvassátok a lényeget ki tudjátok venni...
Szerintem üljetek le anyukáddal, és beszéljétek meg, miért nem szeretne neked kutyát venni. Gondold át az okokat, hogy miért nem, légy őszinte magadhoz.Ha legalább 1 valamire nem állsz készen, vagy nem tudnád megtenni az okok közül, akkor inkább még várj a kutyatartással. Ha tényleg nagyon szeretnéd és nem unnád meg, és komolyan átgondoltad, próbáld bizonyítani a rátermedtségedet, vállalj házimunkát, húzz bele a tanulásba, ilyenek. Ha sok időn keresztül kitartóan igyekszel, előbbutóbb csak megenyhül. Amúgy ezt először magadban kell tisztáznod, hogy képes vagy-e foglalkozni vele és tényleg nem unnád meg, egy kutya 10-15 évre szól, nem pár napra.
Vagy ha anyagi gondok vannak, akkor nem tehetsz mást, mint hogy vársz még, és közben minél több ismeretet, tapasztalatot szerzel a kutyákról. Mondjuk járj ki a közeli menhelyre önkéntesnek, stb...
Mi köze a szívbetegségnek a fogalmazáshoz?
A gyerek szívat minket napok óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!