Van olyan, hogy "harcikutya?
Egy másik kérdésben veszekszünk. Van olyan, hogy harcikutya? Egyik fél szerint létezik, másik ellenzi.
Akkor most melyik az igaz? Szerintem a válasz nem.
Szeretnék végre választ kapni a kérdésre...
Mivel énis amstaff gazda vagyok, sokat jelentene a válasz nekem is, és a többi stafford gazdának is (,gondolom).
[img] [link]
[img] [link]
[img] [link]
[img] [link]
[img] [link]
Szerintetek ez a kutya kinézetre agresszív,támadna stb. ?? (ugyancsak ide: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1232080_staff.. )
Mert valaki szerint minden bull típusú kutyát ki lehet képezni más kutyák elleni erőszakra, szerintem nem. A kutyám nagyon nyugodt természetű,szeret játszani a többi kutyával, viszont harcra szerintünk alkalmatlan.
Egyszer eléállítottak egy staffiet (harcra volt kiképezve.később elvették a gazdájától,illegális kutyaviadalok tartása miatt), (parancs: támadj!) a kutya morgott, a kutyám pedig csak nézte, nem értette a helyzetet.
Normális válaszokat kérek!
Nem kell letámadni, hogy mit képzelek magamról stb. mert arra most semmi szükségem!
( [link] Kutyákért!Előítéletek nélkül!)
Olyan hogy harcikutya NINCSEN! vagyis van de azokat kölyökkoruktól arra nevelték de mint faj vagy esetleg egy doboz amibe minden bull tipusú kutyát be lehet rakni olyan NINCS! Nyílván az olyan kutyákban megvan jobban amiket ÉVSZÁZADOKKAL (!!!!!) ezelőtt tenyésztettek ki ilyesmikre.
De pl egy palotapincsiből is lehetne harcikutyát faragni, akár jobban mint egy stafiból!
és egy kedves válaszolónak küldeném azt hogy a boxer nem harcra lett kitenyésztve (attól hogy bull tipusú ne itéljünk). De nem fogom leírni, NÉZZEN UTÁNA. az első oldalon ki lesz rakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!