Milyen tápot adjak a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Szeretnék minösségi tápot adni neki de nem tehetem nem futja rá. olyan tápot szeretnék neki adni ami jó minöségü de nem olyan drága. Ha tudtok ilyen tápot akkor lécci irjátok le.2009. jan. 3. 19:19
2/8 anonim válasza:
Szia!
Egyetértek az 1. válaszolóval. Én is leginkább a Flatazort javaslom, de itt van még a Frieskees is. ez sem annyira drága, de egyik sem szemétből készül.!! :D
3/8 anonim válasza:
Bocsi, de a Friskies nem túl jó minőségű.
4/8 anonim válasza:
Elég nehéz válaszolni a kérdésedre, amíg nem derül ki, mi neked a drága. Pl 600-700 Ft/kg az már drága? Mert annyiért már nagyon jó minőségű tápot lehet kapni, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a jó minőségűből sokszor fele annyi is elég, és akkor máris nem tűnik olyan drágának...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
600-700 forintért milyen tápok vannak?
2009. jan. 4. 16:05
6/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló voltam, írtam neked e-mailt.
8/8 anonim válasza:
Én a Purina Dog Chowt etetem, ebből egy zsák 6500Ft, ebben 15 kiló van. Ha jól tudom, ez már egy minőségi, de nem extra prémium táp. Nálunk bevátl, a kutyák nagyon szeretik, az étvágyukat kielégíti, a szőrkondíciójuk is szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!