Hogy lehetne leállítani egy agresszív anyukát?
Egy nő minden alkalommal beszól nekem és tettlegeséggel fenyeget (véletlenül nyitva marad a kapu-bulterrier, amstaff-szerű kutyák az udvarukon), a rokonait uszítja rám, random emberek szólogatnak be az utcán akiket még sosem láttam, de a rokonai, azt hallom vissza hogy én k*rvaanyázok az utcán (holott ő üvölt)... Mindezt azért mert én arra sétálok és az ő kutyáik ugatnak rám és a gyerekek nem tudnak aludni...
Ma pl látta hogy jövök a kutyámmal, erre kiállt az utca közepére a kemény fél méter magas egyik gyerekével és karbatett kézzel nézte hogy rohan felénk. Gondolom direkt csinálta hátha történik valami (pl megharapja a gyereket) és akkor végre igaza lesz... És a gyerke nem is érdekli, hogy mi lesz vele, eszköznek használja? Én meg mondom neki hogy ne jöjjön oda mert harapós (láb mellett pórázon volt), erre közli hogy "gyere onnan ez buta kutya -látta amikor edzünk xedik versenyre - azért kell őt tanítani mert buta és nem tudja magától..."
Mégis hogy lehet ilyen bunkó és unintelligens egy felnőtt nő, anya? Mit csináljak én, mikor csak 19 éves vagyok, neki meg ott az egész család, kiállít az utcára velük és nagy a szája. NEM TUDOK és nem is akarok másfelé menni mert ennyihez jogom van... Néha már sírnék a tehetetlenségtől... Hogy tudnám leállítani őket? Ti mit csináltok ilyenkor? Én sosem mondtam semmi rosszat, semmi olyat amit rámfoghatnának, sőt legtöbbször egy szót sem szólok de ez már sok.
De itt aztán nincs játszótér sem semmi ami miatt jogosan szólna.
Itt mindenkinek az a baj hogy ugatnak a kutyái ránk, azt hiszem ez valami népbetegség, de a többiek beérik csúnya nézéssel.
Hát sajnos semmit sem tehetsz. Nálunk a rendes kutyatartóknak nincsenek jogaik, mindenki szarba veheti őket, mindenki beléjük rúghat.
Az az egyetlen megoldás, hogy el kell kerülni az ilyen barmokat.
Csak lassan mindenütt ilyen barmok vannak, és már nem lehet merre kerülni.
De tényleg csak ez az egy megoldás van, más fele mész.
Igazad van, jogod van, elvileg arra sétálni. Gyakorlatilag meg...
Tegyük fel, megvárnak amikor kutya nélkül vagy és jól megvernek. Megtörténhet.
Vagy megmérgezik a kutyádat.
És semmilyen következménye nem lesz rájuk nézve.
Gondolj bele, lesz valami balhé, kíhívjtáok a rendőrséget. Szerinted, a rendőr ki mellé áll?
A kis gyerekes anyuka mellé, vagy a ,,rohadt kutyás" mellé?
Volt nekünk is olyan, hogy megfenyegettek, agyon verik a kutyánkat. Mert pórázon egy garázssor előtt sétáltattuk ahol a tulajok egy kóbor ebet etettek. Persze az a kóbor kutya, támadt a miénkre, csak épp ráfázott, (rotink volt, de meg se harapta, csak fellökte, és leszorította ezt kóbor kutyát a földre) Mégis mi voltunk a rosszak, akiket megfenyegettek, hogy agyon vernek a kutyával együtt, meg ránk hívják a rendőrséget, hogy veszélyes kutyánk van.
Akkor, egy vén hülye pasas, a kutyáját mindig póráz nélkül sétáltatja. Balhé lett belőle, mert a minékre támadt. Na és tudod mi lett belőle? Megint mi lettünk a rosszak, mert az öreg f@szt sokan ismerek, olyan kedves öreg fickó, neki van igaza. Nekünk, akik rendesen , pórázzal visszük, nincs igazunk.
Szóval ha balhézol velük, te fogod megszívni. Ez biztos.
Értelmesen az ilyen hülyékkel nem lehet beszélni.
Több lehetőség meg nincs.
Nem véletlenül vagyok ideges állandóan emiatt. Én is nagyon unom már ezt az országot, meg hogy aki rendesen próbál kutyát tartani, folyton megszívja.
A legborzasztóbb meg az: semmit se lehet tenni.
Kutya nélkül csak a dolgaimat inzétni megyek ki néha az meg ellenkező irányba van és forgalmas területen, a kutyák meg bent vannak velem a házba, szóval ez nem fenyget, de igazad van már komolyan félek tőlük. Nem az hogy nem merném magam megvédeni de mégis már lassan gyomorgörccsel megyek sétálni... A másik meg az hogy nem maradhatok csöndben, ugyanis a kutyám valóban nem szereti a gyerekeket sem az idegeneket ha azok csak úgy odajönnek szónélkül és réugranak... Szóval muszáj figyelmeztetnem.
Csak azt remélem, azért belül tudja ő is hogy nincs igaza (abban hogy az én kutyám buta meg minden), ugyanis tök logikátlan... :D
Én se tudom felfogni, hogy miért így van, de ebben az országban ez így van. Annak kell meghúznia magát aki rendesen, normálisan viselkedik.
Lehet ezt ragozni, de...ez van, nagyon szar a helyzet, és nem csak a kutyatartásra értem. Ha tehetném, lehet elhúznék innen, pedig én szeretem a hazámat, szeretek itt élni, de már nagyon elegem van a sok bunkó, agresszív emberből, és hogy folyton megkell hunyászkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!