Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya ez? Most csapódot...

Milyen kutya ez? Most csapódott hozzám az esőben, aztán hazajött velem.

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 4. 09:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne olyan "cuki", akkor sem lenne időd keresni a gazdáját? Vagy akkor mit is csináltál volna vele?

Khm, én egy szóval sem mondtam, hogy cuki. Ha figyelted még mondtam is, hogy elég lesz a dicsérgetésből. Továbbra sem hazahoztam, hanem jött utánam, mint írtam... Vizesen csapzottan meg végképp nem nézett ki cukinak, még a fajtáját sem tudtam, nem véletlen kérdeztem meg... De persze én vagyok a haszonleső stb. stb. Továbbra is, se időm, se pénzem nekem hirdetéseket feladni, rohangálni a gazda után. (Aki mellékesen nem vigyázott rá eléggé).

2010. aug. 4. 12:19
 22/101 anonim ***** válasza:
49%
Se időd se pénzed, de akkor sem tarthatod csak úgy meg. És nem tudhatod hogy került utcára, lehet hogy egy idős nénije aki sétáltatásba közbe elesett a kutya meg elszaladt, vagy egy kislányé akinek kirántotta magát a kezéből. De megértem hogy téged ez nem érdekel, akkor átveszem a kutyát(egy alapítvány nevében) a részleteket privátban megbeszélhetjük.
2010. aug. 4. 12:34
 23/101 anonim ***** válasza:
Van a neten sok oldal, aminek az a címe...talált kutyák, gazdáját keresem, stb. Csak a Google-t kell beírni és már írhatod is. Mindez nem kerül egy fillérbe sem.Tegnap vihar volt sok helyen. Nem tudhatod, miért került utcára az a kis kutya.
2010. aug. 4. 12:35
 24/101 anonim ***** válasza:

Yoyo névre nem hallgat? Mert itt pl. nagyon keresnek egyet: [link]

Hol találtad? Ő a 13-ban tűnt el!

2010. aug. 4. 12:41
 25/101 anonim ***** válasza:

Már n haragudj, de bicskanyitogató ilyet írni, hogy nem vigyáztak rá eléggé. És ha megijedt valamitől és azért szaladt el? Add át valamelyik állatvédő szervezetnek, akik nem fogják sajnálni sem az időt, sem a pénzt a gazdi felkutatására, a kutyát pedig elhelyezik ideiglenes befogadónál.

Meg tudod ez a hazajött velem olyan dolog, hogy te engedted be az ajtódon, akkor vállald is érte a felelősséget! Vagy neked hogy esne, ha a te kutyád tűnne el és a megtalálónak ilyen hozzáállása lenne?

2010. aug. 4. 12:44
 26/101 anonim ***** válasza:

Egyébként feladni pár hirdetést nem olyan nagy meló, de ha gondolod szívesen megteszem helyetted. Vicces, mert én is pont így vittem haza pár éve egy Yorkit, és a mai napig hívnak néha miatta. Úgyhogy dátumot mindenképpen tegyél a hirdetésbe!

Elhiszem, hogy neked se időd, se pénzed (bár nem tudom pénzbe mi kerülne ezen), de én ha találok egy állatot mindig bevillan a kép egy 5 év körüli foghíjas szőke göndör kislányról, aki minden éjjel tele sírja a párnáját, mert elveszett a kutyuskája. Gondolj csak bele te mit éreznél, ha a te kutyád veszne el, és valami jó indulatú megtartaná.

Ha nagyon nincs erre kapacitásod, akkor szólj nyugodtan, megőrzöm a kiskutyát, és megkeresem a gazdáját, hogy nyugodtan tudj utazni.

2010. aug. 4. 12:47
 27/101 A kérdező kommentje:

"Ha netán látom kiplakátolva, vagy újságban olvasom, hogy elveszett egy yorkie akkor most már tudom, hogy ez egy yorkie, és vissza tudom adni. Ha nem jelentkeznek érte akkor meg megtartjuk."

"Nyilván ha ki lesz plakátolva stb. akkor szólok a gazdájának."

Nem tudom, ezen soraim miért kerülik el a figyelmetek...

Eddig sem akartam önszántamból megtartani, csak ha úgy alakul.

Az ajtón beengedősnek: bocs már, hogy nem hagytam kint a szakadó esőben... De ha ezt kéred tőlem, legközelebb így teszek, hogy rendes gazda lehessen belőlem, olyan amilyenre te gondolsz.

A "bicskanyitogató" állításomat továbbra is fenntartom. Ha meg a gazdája otthon párnák közé borulva sír, miközben annyira hiányzik neki, ahelyett, hogy plakátolna stb...

2010. aug. 4. 13:15
 28/101 anonim ***** válasza:
Nagyábol pont ugy néz ki mint egy Yorkshire terrier !!!!!!
2010. aug. 4. 13:28
 29/101 anonim ***** válasza:
Egyetértek azzal, hogy a megtaláló nem akar plakátolgatni. Mondjuk én azért nem tennék ilyet, mert mint tudjuk, sok szaporító van, aztán valaki kapva kapna az alkalmon, hogy ingyen jusson a kutyához... Az állatorvos viszont hasznos, hisz lehet van benne chip, és akkor nem kell keresgetni a gazdit. Amúgy szerintem is yorkie, nagyon aranyos. :D És abban is igazad van, hogy a gazdi ahelyett, hogy gőzerővel keresné, lehet csak sír egész nap, hogy jaj, szegény kutyuskám... Illetve. Az én kutyám is szaladt már el, egy macska után, kerestük vagy fél órán keresztül, a sötétben, nem találtuk, szomorúan indultunk haza, és ott ült a bolt előtt a kis drága. Szóval hazatalált. És a boltos csajszi mondta, hogy már vagy jó negyed órája ott ült, és mindenkit fürkészve nézett, hogy mi vagyunk e vagy sem... Ezzel csak azt akartam, hogy ha tényleg annyira szeretik, és boldog a kutyus, akkor hazamegy. Az enyém legalábbis így tett. (hála a jó égnek!!!) :D És az eset óta nem is mer messzire menni tőlünk, mert nagyon meg volt ijedve ő is. De ez már más téma. Szóval, amint tudod, vidd el egy állatorvoshoz és akkor kiderül, hogy van e chip, és ha van, akkor minden ok! Sok sikert! :D
2010. aug. 4. 13:34
 30/101 A kérdező kommentje:

Szóval hazatalált. És a boltos csajszi mondta, hogy már vagy jó negyed órája ott ült, és mindenkit fürkészve nézett, hogy mi vagyunk e vagy sem...

No igen, ő viszont munkahelyre menet jött utánam. Egészen elkísért odáig, és kint figyelt a bejáratnál. Majd onnan jött velem a postára is, utána pedig hazajöttem, és én gonosz képes voltam beengedni a kertbe, hogy ne ázzon kint az utcán. Szörnyű.

2010. aug. 4. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!