Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondolsz arról, amikor...

Mit gondolsz arról, amikor egy hajléktalannak kutyája van?

Figyelt kérdés
Visszás kérdés, érdekelnek a vélemények.
2010. júl. 21. 21:03
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
54%

mi az hogy visszás kérdés?:O

Am meg ő maga se tud enni akkor minek neki kuty??Hogy ő is szenvedjen??:S

2010. júl. 21. 21:09
 2/30 anonim válasza:
31%
tökmind1, attól még nem LESZTEK érdekesebbek
 3/30 anonim ***** válasza:
58%
*kutya
 4/30 anonim ***** válasza:
64%

Én arra gondolok, hogy biztos egy kóbor kutya odaszegődött mellé. Ennyi, amúgy nem nagyon gondolkoztat el hogy van-e kutyája, vagy mi van..:S

17/L

2010. júl. 21. 21:10
 5/30 anonim ***** válasza:
60%

Álltalában jobban sajnálom azt a szerencsétlen kutyát.De inkább a kutyát,mint a gazdáját.Éninkább ilyennek adok,mert nagyogg a garancia hogy nem alkohol formájában fog távozni a pénz.

Csak sajnos sokan visszaélnek ezzel,hogy az emberek jobban sajnálják azokat, akik állattal kerültek utcára.

Sok ijen kutsust láttam már,és meg szakad a szívem értük.

2010. júl. 21. 21:11
 6/30 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert az előző kérdésnél szóba került. Télen örök probléma, hogy sok csövi azért fagy meg, mert nem megy be a szállóra, mert oda nem vihet be kutyát. Akit én ismerek, az sosem tett pórázt a két kutyájára, a kutyáknak mégsem jut eszükbe elmenni mellőle. Sokszor az utolsó falatukat is megosztják vele.
2010. júl. 21. 21:13
 7/30 anonim ***** válasza:
82%
Amelyik kutyus az utcáról kerül mellé,annak annyival jobb,hogy legalább van társasága,mintha egyedül kóborolna az utcán,és talán valamennyit ételt a kutyának is vesz a hajléktalan a kapott pénzből.
2010. júl. 21. 21:13
 8/30 anonim ***** válasza:
44%
a körtéren van egy barna kutya.. és multkor láttam egy kölyköt is. régebben egy dagadt csövesnél volt most meg egy anorexiás bűzös emberkénél. úgy sajnálom a kutyust :(
2010. júl. 21. 21:14
 9/30 anonim ***** válasza:
81%

Bizony az ember legjobb barátja.

A csövesnek nemigen van rajta kívül kit szeretni és a kóbor kutyát sem simogatja senki.Szimbiózis.Jól megvannak együtt.

2010. júl. 21. 21:16
 10/30 anonim ***** válasza:
71%

Itt is van egy hajléktalannak kóbor kutyája, ő sem volt megkötve soha, de mindenhová együtt mennek. Múltkor szedett ki az ember a kukából egy üveg lecsót és azt ették ketten. Szerintem amit talál abból a kutyának is szokott adni.

(Mi mindig teszünk ki macskáknak, kutyáknak kaját...)

2010. júl. 21. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!