Mi a véleményetek? Nem bogaras egy kicsit ez a nő?
2010. júl. 13. 16:58
1/26 anonim 

válasza:

Mért lenne bogaras? Mert szereti a kutyákat?
2/26 anonim 

válasza:

tejóég...háát biztos szereti őket:D
de ez már nem normális sztem:D
3/26 anonim 

válasza:

Gondolom kutyákat tenyést és lefotózkodott velük. Semmi bogaras nincs ebben
4/26 anonim 

válasza:

Hát...nem tudom, hogy mennyire bogaras, de az biztos, hogy nem kicsit van oda a kutyákért. Nekem ebből a képből úgy tűnik, hogy talán jobban szereti a kutyáit mint az embereket, bár nem ismerem, csak a képről mondok véleményt. De, mint látható boldog.
5/26 anonim 

válasza:

bogaras? kétlem ...nem mellesleg 7 kutyát sétáltat túrafelszerelésben egy másik képen, ha ez megy neki, akkor bánni is tud velük ;)
6/26 anonim 

válasza:

tenyésztő, aki imádja a kutyákat. mi a furcsa ebben?
7/26 anonim 

válasza:

nem bogaras,csak sokat csalódott az emberekben:-)
8/26 anonim 

válasza:

Tenyésztő, aki fényképezkedett a kutyákkal. Aki szerint ez bogaras meg debil meg nem tudom mi, az egy idióta. Mert akkor még kutyatenyésztésről életében nem hallott.
9/26 anonim 

válasza:

Gyönyörű ápolt, kutyái vannak, akikre méltán büszke. :) Bogaras az, aki kutyagyűjtő (több kutyát tart mint amennyiről gondoskodni tud). Itt a kutyák és a gazdi is rendben van.
10/26 anonim 

válasza:

Én már találkoztam vele. Kicsit furcsa a beszéde az tuti. De nagyon kedves, ha jól tudom nagyon sikeres, szépek a kutyái és kedvesek, akkor nem tudom mi baj lehet vele. Más is szereti így a kutyáit hogy így üljön velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!