Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem tud szopni? Mit...

Miért nem tud szopni? Mit csináljak? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Az egyik kiskutya mindig kiköpi az anya cicijét, akárhogy segítek neki! A nyitott szájpadlást, h veszem észre? SOS
2010. júl. 12. 15:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk hogy elviszed az orvoshoz? Még az ivartalanítást is elintézi egyben neked és nem lesz és nem lesz több ilyen gondod.
2010. júl. 12. 15:35
 2/20 anonim ***** válasza:
* csak egy 'nem lesz' :D
2010. júl. 12. 15:36
 3/20 A kérdező kommentje:
1hetes Pitbullról van szó! Nagy szenvedéssel eszik vmenyit, esetleg ha nagyobb lesz nem lesz ennyi gond? A doki 6 ra ér ide addig nyugtassatok meg!!!!!
2010. júl. 12. 15:37
 4/20 A kérdező kommentje:
Ivartalanítás az eszed tokja, itt komolyan sosincs értelmes válasz :|
2010. júl. 12. 15:38
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem az eszem tokja. Ha hozzáértő lennél akkor nem lennének olyan gondjaid hogy ide írj. Ha nem vagy hozzáértő akkor akkor nem kell szaporítani a kutyád. Értelmes kérdezők nincsenek itt.
2010. júl. 12. 15:39
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
Bizony, bizony nem kéne szaporítani.. Sőt a Pitbull-t csak ivartalanítva lehet tartani amúgy is..
2010. júl. 12. 15:46
 7/20 anonim ***** válasza:
45%

Te mindent duplán írsz, duplán írsz?!

Nem tudom miért kell neki esni...

Szerintem 6-ig semmi baja nem lesz, nem hal éhen, vidd el 6-kor a dokihoz!

2010. júl. 12. 15:47
 8/20 A kérdező kommentje:
Én egy pénzéhes szaporító vagyok, ebből élek! Tehát nincsenek ötletek? Még 2 óra múlva ér csak ide a doki!!! De annyira éhes már szegény...
2010. júl. 12. 15:51
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

Remélem csak vicceltél, hogy ebből élsz. Nem is a kiskutyát sajnálod, hanem a 30 ezret, amit nem keresel meg?

Sajnos mi nem szaporítunk kutyákat, többek között azért, mert nem értünk hozzá, mint ahogy te sem, így nem tudunk segíteni.

Esetleg felhívhatnád a szukád tenyésztőjét, hátha segít...

Várd ki az orvost.

2010. júl. 12. 15:57
 10/20 anonim ***** válasza:
48%
Ha ennyire aggódsz, esetleg felhívhatnád az orvost, hogy kibírja-e még hat óráig a kutya. A kutyáidat meg csak sajnálni tudom.
2010. júl. 12. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!