Mit lehet játszani egy hörcsöggel? Mit szeret csinálni?
Úgy értem, mi az amit szeret csinálni, azon kivül hogy futkos a mókuskerekén...
Milyen dolgokat lehet neki még beszerelni a ketrecébe amit tud, vagy megtanulhat használni?
Vagy én mit játszhatok vele? (nem hülyeségekre vagyok kiváncsi:D)
Én semmit sem tudok vele játszani. Nem marad meg a kezemben sem, így ha kiveszem mászik egyik kezemből a másikba. Kb.ennyi.
Amúgy a mókuskeréken kívül még csövekben szeret bújkálni.:)
Még valami?
Vagy olyan amit kézzel is lehet akár?
Szerintem a hörcsög nem a legjobb háziállat. Én sok ismerősömtől hallottam, hogy büdös, rengeteget kell takarítani stb... és egyáltalán nem lehet annyira szeretni, mint egy kutyát vagy macskát.
Úgyhogy jól gondold még meg!
18/F, úgyhogy nem házsártos anyuka vagyok. :D
Kézzel? Nem fog szaladni a labda után, ha erre gondolsz.
A linken bejelölt bújók (ha megnézted az egész oldalt), igazán érdekesek.
Vegyél kiskutyát, azzal futni is mehetsz!
En annak idejen levittem a hormiet a szemkozti jatszoterre ahol nincsenek kutyak.
Letettem a fube had rohangaljon, mindig talalt maganak valami fini zsenge fuvet, bepakolt belole, utana vittem haza, hogy kitehesse a zsakmanyt.
Amugy mar kiestem a horcsogosdibol, de mostmar lehet nekik kapni ilyen futo gombot. (ket potyi a o-kra)
Bele kell tenni es akkor hajtja a lakasba.
Kezzel valo jatek nekem is csak az jut eszembe mint amit te is irtal.
Meg nekem jarkalt ossze-vissza a vallamon, amikor tanultam, lement az iroasztalra, megragta a kemeny fedeles nemet konyvet, halal boldog volt tole :D
(mindig kikopte amit leragott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!