Elszökött a törpehörim, hogy találjam meg?
Mi kitettünk ilyenkor kaját, salátát főleg, mert azt jól látja, de arra is figyelj, hogy az ajtók, erkélyen le ne ugorhasson!!
Nálunk a kád alá is bebújt a fürdőben, meg a radiátorhoz télen..de ha éhes lesz megtalálja a salit is.
Szia! Én is jártam már így, csak nekem éjszaka sikerült meglógnia! Körbejártam az egész lakást, sehol nem találtam, végül kétségbeesésemben a földön csúsztam-másztam a konyha földjén, akkor jött ki álmosan a párom, kérdezte mit csinálok itt, mondom tök idegesen hogy az egyik hörit keresem, erre mondja ott áll mögöttem, engem figyel. Négykézláb voltam, megfordultam, és tényleg ott "állt", a szokásos höri-pózban. A hűtő mögé vonult be alukálni, ahol meleget érzett. Gyorsan felkaptam, visszaraktam.
Ha nem lenne ilyen szerencséd hogy ő talál meg, és a kajcsi kirakós trükk sem jön be, amit a többiek írtak, lehet kapni állatkereskedésben direkt ilyen "csapdát", raksz bele kedvenc kajcsit, nálunk ez szotyi, lenmag, és ha bemegy érte bezárja, egy kisebb doboz. És vígan szotyizva találod meg benne a hörikét.
Írj ha megtaláltad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!