Hogy lehet a hörcsögökkel játszani?
Figyelt kérdés
Jó, lehet, hogy elsőre hülyén hangzik a kérdés, de nem tudom mire lehet rávenni a hörcsögömet. Nem akarom, hogy unatkozzon - viszont kínozni se szeretném. Csak arra lennék kiváncsi hogyan lehetne vele játszani. Mert most ha kiveszem, megy mindenfele azt annyi, max ha banán van nálam akk kunyizik.2010. ápr. 1. 21:33
1/3 anonim válasza:
Vegyél neki mókuskereket, csinálj neki valami kaját zöldségből, hagyd szabadon szaladgálni, rakj neki össze ilyen izét vécépapírgurigából :D
Én régen ezeket csináltam de már megdeglett.
2/3 anonim válasza:
Én apportozni szoktam a miénkkel. ^^
3/3 anonim válasza:
Eygetértekaz első válaszolóval. Esetleg még ilyen kemény alapú könyvekkel tudsz neki labirintus félét csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!