Ez így rossz a nyusziknak?
Van 2 törpenyuszim
Utána olvastam a tartásuknak,és MINDENHOL azt írják,hogy a ketrec mérete 100*50 cm.Az én nyusziaimnak ekkora is a ketrecük.Viszont van ahol azt olvastam hogy ez mégis csak kicsi,és 3-4 nm legyen a ketrecük...Csak hogy ekkora helyet nem tudok nekik biztosítani...Minnél többször kiengedem őket(naponta változó,hogy mennyi időre,de 1-2 óra minden nap lenne,hétvégén,szünetekben több is)
Ez most így rossz?
Milyen játékokat tegyek be nekik?
Azt olvastam szeretik a labdát,meg szeretnek ásni,és sokan azt mondják,hogy jó a wc papír guriga.Az nem árt nekik?
Mekkora lenne az ideális méret?
De eskü h mindenhol ez van és képeknél is ekkoráthoz ki
Barkácsolni nemigen tudok...
De nézem a neten és ennél nagyobb ketrecet NEM ÁRULNAK
Szóval nem hinném hogy én vagyok az állatkínzó
Első
Igen,mindent elolvastam
Ès most lehet mondani,hogy állatkínzás,de egyszerűen NEM LEHET KAPNI NAGYOBBAT.Ez alapján mindenki helytelenül tartja nyulát?
Hogyne árulnának nagyobbat. Én fressnapfban vettem 120*60-as ketrecet, de van 160-as is. Meg az óriás sarokketrec 100*100-as. Olyat szerettem volna, de nincs olyan sarok a szobában, ahol elférne.
A 100*50 EGY nyuszira vonatkozik. Nyuszi játékra keress rá a neten, vannak könnyen elkészíthető játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!