Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak? Mi a vé....

Mit csináljak? Mi a vé. Leményetek rről?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h ma elpusztult a nyuszim :(1 éves múlt a doki mondta h gén hibás volt ez lehet h a beltenyészet miatt volt és mit csináljak az állatkereskedéssel? h akadájozzam meg h több gén hibás nyuszi pusztuljon el?am lány nyuszinak vettem és fiút kaptam de nagyon szerettem nagyon megsirattam annyira hiányzik és ezt ő érte akarom megcsinálni h más nyuszi ne szenvedjen többet

13/L

2010. febr. 28. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:

"h akadájozzam meg h több gén hibás nyuszi pusztuljon el?h akadájozzam meg h több gén hibás nyuszi pusztuljon el?"

- Nem tudsz mit tenni. Ha génhibásak, akkor nincs nagy kilátásuk az életre. Szerencsére az állatoknál kevesebb gondot okoz a beltenyészet. Arról pedig nem tudok, hogy ez törvénytelen volna az állattenyésztők részéről.

2010. febr. 28. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Állatkereskedésből nem szabad törpenyulat venni, mert általában nem értenek hozzá, a te eseted is szomorú példája ennek. Mondd mindenkinek akinek tudod, hogy tenyésztőtől vegyen általában minden kisállatot, mert ott értenek hozzá, és tudnak segíteni ha valami gond van.

Sajnos csak ennyit tudsz tenni!

A nyuszid miatt pedig részvétem!

2010. márc. 1. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:
jah minket is átvágtak az állatkereskedésnél... nem értenek hozá
2011. júl. 26. 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!