Én nyuszimnak van egy kis labdája imád vele játszani.
2009. okt. 19. 14:46
2/11 anonim válasza:
Meg lehet a ketrecbe házikót venni.
2009. okt. 19. 14:47
3/11 anonim válasza:
Hát találni találsz de sztem felesleges venni.Sok vacak és nem ér semmit.Ugyanis a nyuszi nem játékos állat.Mi vettünk neki rágókövet a ketrecbe de azt sem azert h játszon hanem koptassa a fogát.esetleg vehetsz neki fát de elötte néz utana milyen fát ehett meg mert erre már nem emlékszem.de amugy aazal lesz legjobban elfoglalva h minden mást megrágjon a lakásban.(kanapé.parkettaszegő.függöny.ágynemű és még sok más hasonló dolog.készülj fel.Ja és a kábelek amik nagyon fontosak h dugjátok el őket mert azt is megrágja és megrázhatja az áram.asszem ennyi de ha bármi kérdésed van írj privibe nyugodtan tapasztalt nyuszisok vagyunk:)
2009. okt. 19. 14:48
4/11 anonim válasza:
Az enyémnek olyan labdája van amibe jutalomfalatot lehet tenni és ahogy lökdösi úgy esik ki belőle, azt nagyon szereti. Meg mint amit már előttem is írtak mindent amit rághat(wc papír henger, fűzfa ág, karton doboz)
2009. okt. 19. 18:50
5/11 anonim válasza:
nekem is van nyuszim, mi is túl vagyunk a különböző játékok megvásárlásán, hogy szegény ne unatkozzon! De a mai napig rázza a rácsot! :)
Egyébként én is az ágakat javaslom, csak tényleg nézz utána, nehogy mérgező legyen. Általában a gyümölcsfák ága jó szokott lenni, diót ne adj!
2009. okt. 19. 19:29
6/11 anonim válasza:
Első vagyok.Mi elrontottuk a ,,nevelését".10 percig se bírja a ketrecbe ,rögtön rágja,kapar,rázza a rácsot.Egyik szobát kiürítettűk csak egy asztal van négy székkel meg a nyuszi cuccaiés ott "lakik" a nyuszi.
2009. okt. 23. 21:06
7/11 anonim válasza:
Az én nyuszim imádja a WC papir dobozkákat / tudod a lefejtett rolni/ jot tesz a fogacskáinak a papir rágcsálása és imádja hajigálni oket. én szoktam neki ragasztani kartonpapirbol alagutat, belerakom a rolnikat és kezdodhet a játék. nagyon jol elfoglalja magát. A házikoba belebujik és belulrol rágja meg tépi a széleit. Már vagy 5-ot tonkretett.De legalább nem rág mást.
2009. okt. 28. 13:31
8/11 anonim válasza:
Bocsi, látom, hogy régi a kérdés, de azért írok, hátha.....
Az utolsóhoz szólna a kérdésem/ kérésem, hogy tudnál -e mutatni képet arról a dobozról, amit írtál, mert én is szeretnék csinálni ilyesmit, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy hogy nézhet ki. Előre is köszi!
2010. jún. 7. 11:28
9/11 anonim válasza:
hát sztem semmi féle képpen ne papírgurigát,nekem azt mondta az állatorvos h nagyobb mennyiségű papírt eszik mérgezést kap és elpusztul. nem szabad papírt ennie!!
2011. nov. 14. 13:10
10/11 anonim válasza:
Üdv!
Az utolsónak írnám, hogy ehet papírt, de 1. csak mértékkel, tehát néha lehet neki adni wc-papír gurigát; 2.amit semmiféleképpen az az olyan papír vagy karton, ami színes, amire bármit, bármivel nyomtattak, az ugyanis már kisebb mennyiségben is mérgező!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!