Tengerimalac mennyire eheti a friss füvet? Nagyon ízlik neki, de nem tudom mennyit ehet belőle. Lehet-e esetleg baja tőle.
Naponta kaphat tavasztól őszig, de először csak egy kisebb marékkal néhány napig, aztán ha a bogyói olyanok mint szoktak, lehet emelni az adagot, amennyi elfogy 1-2 óra alatt. Nagyon szeretik, de csak ha tiszta helyről tudsz adni, nehogy macskapisis, vagy vegyszeres stb. legyen, mert az veszélyes.
Azért valamennyi széna is kell mellé, mert a széna koptatja a fogakat, de akkor arányosan kevesebb.
Figyelj, én nem olyan régóta csinálom ezt, de nagyon iizlik nekik!
kerej össze szénát friss fűvel, és úgy add nekik oda ;D
Imádni fogják :)
Utolsó vagyok!
ne aggódj, nem fog maradni fű :)
Csak 1:1 arányban keverd őket össze, és egyszerre ne sokat adj nekik.
Én minden nap délután szoktam adni nekik úgy, hogy belemarkolok az egyik kezemmel a szénába, és tépek hozzá füvet.
És egy jótanács: Kimész a kertbe, és szedsz füvet egy szatyorba/vödörbe. Aztán kiteríted egy nejlonra, úgy h érje a nap, És 2 nap múlva már ehetik is a "félszénát" :)
Én ezt csinálom :)
És pénzt is kereshetsz, mert szólsz a szomszédnak, h lenyírod neki a füvet egy kis pénzért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!