Sün? Sün! Mondjátok el, hogy számotokra mit jelent.
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 19:22
1/18 anonim válasza:
Erinaceus concolor - alias keleti sün: egy aranyos tüskés állatka :)
2/18 anonim válasza:
Nekem ez a 2 szó a Dugonics András Piarista Gimnáziumot jelenti. Csak nem Bauer Dávidhoz van szerencsém? (Ha nem akkor ez a válasz lényegtelen...)
3/18 Fecc válasza:
Kis fajin állatka:)
Amúgy meg-Főnök kit kell kiemelni?:D:D
4/18 anonim válasza:
olyan kis cuki kis állatka hogy megkell zabálni ... xD ahogy mozgatja a kis orrát és puffog közbe x) és mikor lelapítja a tüskéit hogy megtudd simogatni :D ennivaló egy állat :D
5/18 anonim válasza:
Aranyosak, csak szegényeknek nincs veszély érzetük.
A kutyám folyton megöli őket, nagyon sajnálom őket. :(
6/18 anonim válasza:
Engem jópáran hülyének néznek, mert minden este rakok ki nekik mézes tejet. Imádom a süniket, csak eszméletlenül bolhásak.
7/18 anonim válasza:
A barátom kedvenc állatta =)
én is süninek becézem mert úgy emlékeztet rá =)
Egyb egy nagyon édes ,cuki állat =)
8/18 anonim válasza:
SÜN!SÜN!!!
Főnök,kit kell kiemelni?
SÜN!
9/18 anonim válasza:
imádom a süniket:)nagyon aranyos kis állat csak sajna nem néznek körül mikor átmennek az úton:'(
10/18 anonim válasza:
A sün elsősorban egy tüskés állat, nagyon aranyos.<3:)
Másodsorban, sün alakzatban emeltek ki egy tüntetőt és már nagyon unom ezt a poént..-.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!