Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miket eszik egy aranyhörcsög?...

Miket eszik egy aranyhörcsög? Mindent soroljatok fel lécci Mert változatosan szeretném etetni

Figyelt kérdés
Szerintem az a jó ha változatosan etetem ezért arra szeretnélek titeket kérni h mindent írjatok le amit egy aranyhörcsög ehet!:P
2009. ápr. 4. 15:58
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

en etettem almaval, uborkaval, repaval, rágcsálóeledellel (valami magkeverék volt), szotyival, tökmaggal, retekkel

masra igy hirtelen nem emlekszem, de biztos volt

2009. ápr. 4. 16:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi!:)Amúgy tudod van a reteknek az a zöld része...amit le szoktak vágni( a levél az a hosszú) azt is megeheti??
2009. ápr. 4. 16:19
 3/13 anonim válasza:
100%
Az előbb fölsoroltakon kívül néha adj neki főtt tojás fehérjét is. Tulajdonképpen bármi adható neki, amitől nem puffad fel. Én pl még frissen szedett pázsitfüvet és lóherét is adtam nekik kis mennyiségben. Nagyon szerették.
2009. ápr. 4. 17:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Uborka, sárgarépa, mazsola, néha pici háztartási keksz, sajt, aszalt gyümölcsök. Friss gyümölcsök. Retek levelet szerintem ne adj neki, viszont a leveles salátát szereti.
2009. ápr. 4. 17:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Fúúú nagyon köszi h ilyen jó sokat és jókat írtatok!Örülök h segítetek!:)köszi!:) Ja igen a tojásfehérjére még gondolni se mertem:D az tényleg jó?? és szereti?? Akkor kipróbálom! De biztos h nemlesz tőle baja vagy valami??
2009. ápr. 5. 11:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lesz baja a tojásfehérjétől! Sőt ha van mondjuk husi leves nálatok akkor a főtt husiból is adhatsz neki egy darabot! Cica konzervet is vagy száraz cica kaját is nyugodtan, de csak kis mennyiségben!
2009. ápr. 7. 20:12
 7/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!Megnyugtattál!Akkor adok is neki!
2009. ápr. 12. 20:46
 8/13 anonim ***** válasza:
liszt kukac;pitypang;gyümölcsök;zöldségek;aszalt gyüm.(kis menniységben mert van cukor tartalma)keksz sajt tojásfehérje dió egyenlőre ennyi
2009. ápr. 13. 18:49
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi!!:) nagyon örülök h ennyien írtok...azt a kukacot lehet h kihagyom :D
2009. ápr. 13. 19:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Pedig a lisztkukacot is nagyon szeretik! :)
2009. ápr. 14. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!