SEGÍTSÉG- Mit jelent az ha lepisil a tengerimalacom?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Arra a kérdésre szeretnék választ kapni mit jelent az hogy lepisil a tengimalacom, amikor kiveszem a ketrecből imádja de magamhoz veszem fura hangot ad ki és lepisil kb. 15 simogatás után. MIT JELENTHET EZ?!?!2011. júl. 9. 15:04
1/17 anonim válasza:
Azt hogy ivott és kellett neki pisilni..
2/17 Chrisstian_ válasza:
megint kimaradt éjszakára, nagy party arcok azok
3/17 anonim válasza:
Nagyon megorul neked, meg a ketrecbol valo megszabadulasabol. Amugy, ugyanugy kijelol magaenak, mint a macskak csinaljak.
4/17 anonim válasza:
Azt jelenti hogy szeret és megszokott téged!
5/17 anonim válasza:
azt jelenti hogy hugyoznia kellett...
6/17 anonim válasza:
(Előző választ is én írtam)Nem tudom milyen hangokat ad ki írd le hogy milyen hangot ad ki ha berreg az azt jelenti hogy élvezi hogy simogatod!De lehet hogy állatorvoshoz kellene menned tanácsért vagy hogy megvizsgálják!
7/17 anonim válasza:
Nem kell ide állatorvos. A malacok már csak ilyenek. Őket nem érdekli, hogy a szőnyegre, a padlóra vagy a kezedre, öledbe pisilnek, kakilnak. Ez van. Hidd el, semmi baja, nekik ez természetes és normális. Attól még nagyon édesek. :)
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak akik NORMÁLIS VÁLASZOKAT ADTAK
2011. júl. 9. 15:20
10/17 anonim válasza:
én úgy hallottam h így fejezik ki a szeretetüket. csak nem a legszebb módszerrel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!