Törpenyuszim rágja a ketrecét. Le lehet erről szoktatni? Nagyon hangos. :S
Nem lehet. Mondjuk az enyém csak akkor rágja, ha látja, hogy a szobában mászkálok, de nem engedem ki, ő pedig ki akar jönni. Máskor nem rágja.
Mekkora a ketrec? Lehet, hogy túl kicsi, vagy ingerszegény a környezet és unatkozik.
Jó nagy a ketrece, van benne fogkoptató is, és ki szoktam engedni. Az a baj, hogy hajnalba kezdi el ezt mindig amikor érthető okokból alszom, és olyankor nem tudom, hogy mit is kezdhetnék vele, hiszen olyankor még nem engedem ki.
De köszönök szépen minden választ!
Ui.: milyen fát lehet berakni neki???
Nem jár valaki a családodból túl korán dolgozni? :D
Nálunk apum megy 6-ra ezért 5-3/4 6-ig készülődik, addig szokott nálunk ketrecrázás előfordulni, hogy hátha kap kaját, de mindig pórul jár, mert alszom tovább vagy esetleg megdobom egy párnával a ketrecet XD
Én ajánlottam a "fa berakása" kérdést.Megmutatom képen.[ ez az én nyuszimé.:) Amint látod lefoglalta magát és rágta és kaparta is.:)] file:///C:/Documents%20and%20Settings/SebiVivi18/Dokumentumok/K%C3%A9pek/274031_100001577494103_5729474_n.jpg
Nah ilyen.Jah és nekem is uggyanez a bajom.De nekem csak akkor amikor éhes.És ő betömi a tápot a szájacskájábaa.*-* de azért már megszoktam.Nekem mindíg fél 6kor szokot.:))
Nem tudom megnézni a képet, mert nem jó a link.
És hol lehet ilyet venni neki? Az állatos boltokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!