Tengerimalacnak függőágy házilag?
igen, vannak akik használnak, és szeretik is a malacaik.
de engem az érdekelne hogy tudnék csinálni.
Kedves Kérdező!
Nem baj,nem mindenki ért a tengerimalacokhoz!
Plüssanyagból vagy keményebb vászonból függőágyat készíthetünk. A téglalapformára szabott anyag négy sarkára kötözőt varrunk, s megfelelő magasságban a rácshoz kötjük.
Az olyan műszőrmével bélelt és zsákformára szabott anyag, melynek egyik vagy mindkét oldalát összevarrjuk (összekapcsoljuk), malacok körében szintén kedvelt. Ilyen búvóhely/pihenőhely kisebb-nagyobb módosítással az állatkereskedésekben kapható, kutyák/macskák számára készült párnából is előállítható.
Szia!
Én nagyon egyszerűen készítettem házilag.
Egy kisebb konyharuhát félbehajtottam, mind a 4 sarkát kilukasztottam egy hegyes ollóval, belefűztem egy madzagot, és kikötöttem a ketrec rácsaihoz. Imádják!
tessék itt egy kép:
de hogy tudnám beleszoktatni? mert igazából nem tudja mire való :) már tettem neki a szélére uborkát és utána a malacot is beletettem, hogy jó élménye legyen ezzel kapcsolatban. de miután megette kimászott belőle. rá fog jönni magától? vagy hogy segíthetnék neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!