Ha ehet egy tápot a törpe nyúl és a tengerimalac? A törpe nyúl ehet tengerimalac tápot és a tengerimalac ehet nyúl tápot?
inkább tengerimalac tápot egyenek abban több cucc van ezt 100%osan tudom.
az mellett ugyanúgy kapjanak zöldségeket és vizet stb..
TILOS A NYUSZINAK TENGERIMALAC TÁPOT ADNI!!!!
C-vitaminos táptól a nyuszi meg is halhat!!
Mondjuk így belegondolva az állatkereskedésekben sokszor van együtt tartva nyúl meg tengerimalac, gondolom ők sem válogatják ki a nekik való tápot, de az tényleg nem mindegy, hogy melyiket eszik. Mondjuk kétlem, hogy a C-vitamintól baja lenne a nyúlnak, de erről talán érdemesebb egy állatorvost megkérdezni.
De ez csak akkor lényeges, ha együtt laknak, külön tartva nyilván etesd mindkettőt a neki való táppal és kész.
Ne adj a nyuszinak szemes takarmányt, ez hobbiból tartottaknak egyáltalán nem jó, vegyél Halywood tápot neki, 1 kg 700 ft körül van, Fressnapfban is kapható és kevés is elég ( 3 hónapos kor alatt 1 és fél vagy 2 csapott evőkanál, 3 hónap felett meg 1 evőkanál).
Van ilyen maliknak is, az sem drága, és ezek nagyon jó tápok.
a nyúlakat nem szabad a tengerimalacokkal tartani.aránylag jól elvannak egymással,de akkor sem szabad.
sztem külön kaját adj nekik.
ha spórolni akarsz,akkor csináld úgy,mint én a tengerimalacommal: veszek tengerimalac kaját,jó minőségűt:kb.800 ft.
Meg veszek ilyen magokból állót.: 2 db: 300 ft.és a kettőt keverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!