Anyukámat már rávettem a tengerimalactartásra. De apukám nem eggyezik bele. Ha anyukám megveszi a tengerimalacot karácsonyra apukám nagyon haragudni fog?
léCCI minél hamarab :)
Ha lehet még ma!
hát ez apukádtol függ, az enyémek soha semmit nem csináltak a másik nélkül.
de pl a barátnömnek a szülei mindig ellenkezöen csialtak mindent.
de mondjuk jobb lenne ha rávennéd apukádat. pl elmondanál mindent amit egy ilyen állat tartásárol tudni kell, mit eszik, mekkor ketrec kell neki, mit kell alá tenni, hánynaponta kel cserélnia forgácsot, szeretnek-e egyedül lenni, stb. ha látja mennyi infod van és hogy nem csak egy hóbort akkor lehet bele megy. ha minden évben mentek nyaralni, ki fogja etetni míg nyaraltok, stb. ezt is megnézheted egy ketrec mennyibe kerül stb. szerintem ha látják ´hogy felelöséggel készülsz megenyhül a szívük.
Nekem eddig kétszer volt tengerimalacom, és semmi extra gond nincs vele..A forgácsát van h hetente elég cserélni,de persze attól függ h mennyi van alatta,de van h gyakrabban. Szerintem apukád azért ellenzi,mert úgy gondolja,hogy ha majd te megunod,nekik kell gondozniuk
Magyarázd el nekik h ez nem így van, illetve neki.
És szerintem az is elég jó érv,hogy a saját szobádban tartod,az esetleges kellemetlenségek miatt, meg hát a visítások miatt:D
elég hangos tud lenni zacskócsörgésnél pl, ha azt hiszi kaja van:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!