Mi lehet a bajja a királytekimnek?
reggel néztem..és a szemén ilyen fehér valami van a szemén..mindekettőn..sztem nem lát tőle..mert neki ment már a kőnek is...:S help! mit csináljak?
Köszi!
Szia!
Nekem is ugyan ez volt a teknősömmel és az egyik meg is halt. Vidd el állatorvoshoz minél előbb, mert ez komoly betegség náluk!
A bajja az baja, a 'szemén' pedig elég egyszer is.
Nem akarok akadékoskodni, de ne legyünk már ennyire igénytelenek nyelvtanból.
razor te mi a p*cs*mért vagy ennyire g*ci?most komolyan,az embernek baja van aggódik és siet feltenni a kérdést,erre jössz a nyelvtanoddal.
Nem azért,én is szoktam itt osztani az észt,ami gondolom látszódik a %-on,de akkor is most ez rohadtul nem kellett ide,mivel látszódik hogy nem alapvető helyesírási hibái vannak,hanem sietett. -.-
Kérdező: állatorvoshoz vidd,nekem az ékszeremnek volt ilyen baja,meggyógyult neki szánt szemcseppel.
ez hívják öngólnak barátom hehe
Nos mint írtam, ez retard mentes övezet, és jó volt az észrevételed, hogy ilyen téren árvának számítok, mivel mint azt te is bizonyítottad, nem vagy az övezet tagja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!