Arra gondoltam, hogy szeretnék egy kis állatot, eddig hörcsögöm volt, de most váltani szeretnék. Mit ajánlatok?Olyat szeretnék, amit kitudok venni, és nem harapja le a fél kezemet, lehet kicsit "simizni".
Háát..a hüllők pedig pont nem erre valóak! Ők nem szeretik ha fogdossák, simizik őket. Egy idő után a legjobban talán a szárazföldi teknősök és a leguánok szoknak az emberhez, de nagy türelem kell hozzá, és vigyázni vele, hogy ne stresszeljük őket!
2010. szept. 6. 14:33
3/16 anonim válasza:
Szerintem is szakállas agáma. Nekem is van kettő. Viszont nagy terrárium kell nekik és jó drága az eleségállat is. Ha ezt tudod biztosítani, akkor mindenképp a szakállas agáma a megfelelő választás. Nem harap és lehet simogatni.
A többi hüllőt nem nagyon lehet simogatni..
Úgy tudom nem szereti sem a gekkó sem a kaméleon, a leguán pedig hatalmasra nő..
2010. szept. 6. 14:58
4/16 A kérdező kommentje:
én azt hittem, hogy olyanok, amiket lehet fogni, hizsen beszélnek olyanról, hogy kézhezszoktatás, meg hasonlók. azt gondoltam, hogy néha néha ki lehet őket venni. ezek szerint nem?
2010. szept. 6. 15:00
5/16 anonim válasza:
Mindenképp várd meg a következő terrarista börzét, és ott vegyél valamit, mert sokszor a kereskedésekben elég beteges sovány példányok vannak.
Ha simogatós állatot szeretnél, inkább szerezz egy kiscicát, mert kézhez szoktatás ide-vagy oda, ezeket az állatokat stresszeli ha piszkálják őket!
2010. szept. 6. 15:05
9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nem vagyok nagy hüllős, ezért gondoltam azt, hogy lehet őket hetente egyszer kétszer kivenni mászkáltatni a kézen, hiszen annyi embernek van, akik képeket is csinálnak, hogy ott a kezén, meg ilyenek.
de akkor valószínű, hogy nem ez a legjobb döntés nekem. még egyszer köszönöm.
2010. szept. 6. 15:24
10/16 anonim válasza:
A viziagámát, a nappaligekkkót és a kaméleont azt nem tudod kivenni mert elszalad, a kaméleon az még harap is ha odateszed a kezed elé. Nekem csak ilyen állataim vannak, így csak erről tudok nyilatkozni. Szóval nem kivehetős játékok, viszont jól néznek ki :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!