Fingik-e a tyúk?
Érdeklődni szeretnék, hogy fingik-e a tyúk, mert még soha nem hallottam, de volt, hogy órákig hallgattam, de nem sikerült elcsípni egyet sem.
Ha igen, akkor azt szellentésnek nevezik?
Az hagyján, de mikor büfög?:D
Kössz, egy jót mosolyogtam még így lefekvés előtt :D
Órákig hallgattad???
Az kemény....
"de volt, hogy órákig hallgattam, de nem sikerült elcsípni egyet sem. "--- megoldás hallgatás helyett szagolgassad órákig! Ha sikerült kiszagolnod fingás közben, majd meséld el milyen volt, előre is köszönöm mindenki nevében a leendő információkat!
Arra nem gondoltál, hogy esetleg beruházzál egy hallókészülékbe?
"Na és hányik a tyúk ?"
Igen, de 1ből felcsipegeti mert nagyon finom!
A kutyaszart is megeszik, de csak a frisset, a kutya pedig a száraz csibefost szereti. Oktartásban a saját tömege 30-40 szeresét megeszi ürülékként. A csirketápok pedig 5-10-20%-ban tartalmazhatnak ürüléket, a dögöket és tetemeket már kb. 10 éve nem lehet beletenni, külföld kivétel.
de volt, hogy órákig hallgattam, de nem sikerült elcsípni egyet sem.
BZDMEG! Hatalmas arc lehetsz ha ilyent csinalsz...fuuu,,sajnalom h nem ismerlek!!! bakker....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!