Más más oldalra vagy egymás mellé, vagy hogyan?
Mekkora az akvárium? Milyen a külső és belső szűrőd? Merre van betelepítve? Társas vagy növényes? Mekkora a fényerő?
Ezeket írd meg és úgy már el lehet dönteni kell e mindkettő.
"Joci és szerinted úgyis jó, ha mondjuk hosszabb (150 cm) akváriumba 1 külsőt meg a belső úgy helyezem el ahogy te, a másik külsőt pedig szembe,de azt lefelé állítva? Akkor nem fog egymás ellen dolgozni?"
A víztömegnek kell egy táv amíg begyorsul, elindul, mozgásba lendül, a rövid oldalra szembe, lefelé tenni nem jó szerintem, valószínű az aljzatot felkavarná.
Nálam is készülget egy nagyobb akva ugyanúgy fogom megoldani mint YourDestiny, áramlásgenerátorral egy oldalról.
Lehet még a hátfalra is rakni az esőztetőt ha nincs nagyobb háttérnövény, nálam mindegyik akvába van így nem nyert mert, a front üvegen lenne az összes levél.
150 centis akvába szerintem rakj áramlás generátort, 5000-6000 ft egy 2600 liter/órás.
4/9 Hát ha nem adtál volna "tanácsot" akkor biztos a külsőbe tettem volna a belsőt, hogy az is bent legyen.
A többieknek köszönöm az értelmes, szakszerü válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!