Ez milyen növény?
Nem tudták megmondani a kereskedésbe, a neten sem nagyon találok hasonlót, kicsi apró levelei vannak 1 hét alatt duplázódik a menyisége.
"De gyönyörűek azok a pici csigák, mintha gyöngyöcskék lennének... Nagyon szép!"
Egy 30 darab biztos van ebbe: [link] nem zavarnak elférnek, valamelyik növénnyel hoztam be őket, nincs nagyon alga, de szoktam betenni salátát a halaknak azért szaporodtak el.
Nekem is HM-nek tűnik.
Elfeküdni is szokott, ha kap elég fényt. Ha elfekszik, gyökeresedik minden egyes levélpárnál, nálam is van rá példa.
Ez a talaj felett fut, léggyökereket ereszt amik bele kapaszkodnak a talajba, de már bújik a talaj alól is. Meghökkentően szapora.
A páncélos harcsáknak is úgy néz ki ellenáll, 3 cm-es szálat hoztam el kb egy hónapja a kereskedésből, már három akvába tudtam tenni.
Nagyon szép az akváriumod, kifejezetten tetszik ez az állapota (láttam régebben a fázisképeket). Csodálatos!
Azok a csigák pedig... pont passzolnak.
# 7 köszi a dicséretet:
Akkor lehet Hemianthus micranthemoides.
Van 6 növényfajom amiből úgynézki soha nem kell vennem, akkor ezen a néven csatlakozik hozzájuk.
Pipa vagyok ezért a kereskedésre, van 500, 650, 750ft növény, ez a nevük, párat tudnak csak beazonosítani. Ez a szál meg csak lebegett a vízben, én meg elkértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!