Szerintetek megéri ez a szett? Garnélát szeretnék tartani.
entrumzoo.hu/spd/centumzoo_300398/EHEIM-MP-AquaStar60-komplett-felszerelt-akvarium-2#page_artdet_tabs
Egy csapat garnélát szeretnék és egy kiscsalád neon halat (mert az a kedvencem) és sok növényt tennék bele.
Megrendeljem?
Bakker.:)
entrumzoo.hu/spd/centumzoo_300398/EHEIM-MP-AquaStar60-komplett-felszerelt-akvarium-2#page_artdet_tabs
Igen, én is a harisnyánál kötöttem ki, hiszen szivacsot, erre nem tudok ráhúzni.
Szerintetek elég lesz a szűrő erre?
Van egy 400 lieteres aksim is, abban a tik laknak, náluk eheim külső szűrő van, de nagyon sokat segít a rengeteg gyökeres nád, amit ültetőkosarastól beleraktam a vízbe. Akváriumban van lehetőség valamilyen növényi szűrésre?
Köszönöm, azóta lemondtam a neonokról, mert nem bírnák. Szerintem inkább 2-4 kolibrit szeretnék bele, vagy, amelyik picike marad és jól érzi magát, mert nem akarom kínozni őket.
A szűrő biztosan elég?
Nem kellene eggyel nagyobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!