vagy a tied ? egy akváriumnál arra kell törekedni hogy minél természethűbb legyen így egy kis természetet viszel az otthonodba
2013. jún. 11. 07:18
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! szándékoztam kivenni majd a "giccseket" habár az óriás algaevőm mindig a hajóba van (gondolom azért mert ott sötét van..) csak szeretném megvárni h belakják a növények mert különben nagyon kopár üres lenne az aksi és nem tudnának elbújni a halak. de ahogy belepik majd a növények kiveszem...
2013. jún. 11. 07:22
7/14 anonim válasza:
Nem szoktam megjegyezni magamnak ha lepontoznak ,ez egy kivételes alkalom, de ha egyszer az a kérdés, hogy "Szép-e" és leírom a véleményemet hogy "nekem tetszik", akkor ez miért nem hasznos?
2013. jún. 11. 08:02
8/14 A kérdező kommentje:
Én nem tudom h mi alapján ítéli meg a rendszer ezt de én a pozitív és a negatí vkritikát is elffogadom... hisz ezért kérdesztem és számomra mindenkinek hasznos a válasza..:) főleg mivel kezdő akvarista vagyok....
2013. jún. 11. 08:23
9/14 anonim válasza:
Természetellenes, és giccses. Ebbe inkább műanyag halakat tudok elképzelni :S (bocsi)
Ja, hogy a giccsek benne csak térbetöltő szerepűek? Menj el egy kőfejtőbe, vagy ilyen sziklakertbe követ áruló helyre, és vegyél pár andezitet vagy bazaltot, és már is kiveheted a giccseket.
De tehetsz valami fát is. Az én akváriumom jelenleg így néz ki: (bár hétvégén ki lesz cserélve az aljzat fekete bazaltra)
Nem mondom, hogy egy klasszis rendezés, csak nézd meg milyen egy átlag akvárium, ha csak természetes dolgok vannak benne.(persze a techikai dolgokon kívül)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!