Jó összeállítás?
Figyelt kérdés
kb. 10 guppi 10 neon 1 pár anci és 1 pár vitorlás mennének 165 literre2011. nov. 10. 17:51
1/8 anonim válasza:
Én vagy a vitorlást, vagy a guppikat kihagynám.
2/8 Nyúlós lónyál válasza:
Ja-ja. A guppi szép fátyolos farokúszója nem lesz sokáig szép fátyolos farokúszó a vitorlás mellett.
3/8 A kérdező kommentje:
de kár 180 literben láttam ilyen összeállítást csak ott még volt 1 cápamárna meg 4 anci de a neonok és guppik mennyiségét ott nem tudom
2011. nov. 10. 19:21
4/8 A kérdező kommentje:
de akkor lehet hogy a vitorlást kihagyom
2011. nov. 10. 19:21
5/8 anonim válasza:
Neonból mehet 20-25 is szerintem. Én a guppikat hagynám ki inkább. Vagy ha mindenképp szeretnél, akkor csak hímeket vennék a helyedben. Anci okés, vitorlást csak akkor, ha nincsenek a guppik, és egészen kicsi koruktól összeszoktatod őket a neonokkal. :)
6/8 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy kezdőként szeretnék guppit mert szeretném látni hogy a halaim szaporodnak egy kicsit
2011. nov. 10. 19:49
7/8 gaxal válasza:
ha kezdő vagy hagyd ki a vitorlást ha haladó vagy komolyabban foglalkoztál vele 2-3évig akkor a guppit hagyd ki nekem 4 guppiból 21lett:) 140l akviba
8/8 Simon Márk1999 válasza:
vitorlás halat vagy a guppit szerintem hagyd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!