Miért haltak meg a neonhalaim?
mekkora az aksid?
milyen halak vannak még az aksiban?
mivel etettél?
lehet, hogy betegség, vagy tartási körülményekből ered a pusztulás oka.
Lappangó betegség, túl nagy sokk.
Megvártad, hogy a vízhőmérséklet összeálljon?
Én régebben jártam úgy, az egyik üzletből hozhattam bármilyen halat, mindig megdöglöttek, de máshonnan származóakkal meg sosem volt gondom.
Aha. Hát furcsa, hogy elpusztultak, attól, hogy undorító állatkínzó vagy, még vergődhettek volna pár napot. Tudod ha beírod google-ba, az első találat megmutatja, hogy 90 liter alatt nem tarthatóak egészségesen neonhalak, főleg nem 4 db.
Az 5 literes üvegedbe ültess kaktuszt, azt talán életben tudod tartani.
Nem értem én ezt a dolgot...
Ha holnap valamitől úgy ébrednék fel, hogy mangalica sertéseket akarok tartani, urbánus ember lévén, azért csak megkeresném a vikipédiába, hogy mi az, vagy mivel kell etetni, mekkora ól kell neki...
Józan paraszt ésszel, csak nem úgy gondolkozik az ember, hogy "hát, mondjuk ha másfél méter hosszú, akkor 2 db. csak fefér a gardrób szekrénybe, lefeljebb gumipókkal rákötjük az ajtót, nehogy kilökje, ha mocorog."
Elképesztő! Döbbenetes, mikkel találkozik az ember!
inkább szerezz be egy nagyobb aksit pl. 54 literes szettet és abba tehetsz halakat is.
az 5 literesbe meg ültess egy kaktuszt, jól mutat az is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!