Ennyire drágák az akváriumi növények vagy egyszerűen megszívtam?
Hol máshol vernék át az embert, mint az üzletekben?
A 10.000 valóban rengeteg, de attól függ, hogy mit és mennyit vettél. Az anubiasok valóban drágák, 1500 Ft körül szoktak adni egy tövet. Gömbmoha mérettől függően 300 Ft- 900 Ft mozoghat, a kisebbek a gyakoriak.
A jávaiból egy kis csomó is bele kerülhet 500-700 Ft-ba.
De ha plázában vásárolsz, akkor sokkal drágább is lehet.
Fényképezd le őket, az a tuti.
Ha jól számolom, 6 anubias, 1 crypto, 1-1 moha (biztos, hogy nem jávai, de nem tudom, milyen).
Meg lehet úszni olcsóbban, de simán adhatják ennyiért őket.
De legalább mind az igényeidnak megfelelő, másoknak szobanövényeket meg hínárokat adnak el.
Az egy barna félig elrothadt nem tudom milyen moha.
Szedd ki a cserépből, mosd ki csap alatt, tedd egy befőttesüvegbe önts rá egy kis növénytápot és tedd ki a napra egy hétre hogy bezöldüljön. Talán helyre tud jönni.
A Crypto lehet, hogy C. parva, és ebben az esetben nem éppen egy árnyéktűrő növényről beszélünk. Ezzel a növénnyel még lehet bajod. A moháról nem tudok nyilatkozni, annyira rossz állapotban van. Szerintem kár volt megvenni, ha egyáltalán lesz belőle valami, szakállad nő mire megszépül.
Az ár amúgy reális, az Anubiasok nagyon drágák. Ráadásul te a ritkább fajokból is vásároltál. Ezek a növények nagyon lassan nőnek, ezért az áruk sokkal magasabb mint a többi növényé. Egy nagy tő sok ezerbe kerül.
Ezek közt vannak elég drága növények, és úgy általában is a növények sokszor drágábbak, mint a halak. (már amelyik)
Ennyi, és ilyen növényt nálunk sem kapnám meg olcsóbban, csak mondjuk szebbek szoktak lenni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!