Nagyon rosszul néz ki, mit csináljak? Hahó, kérlek!
66 literes akváriumban, több hal mellett van egy betta hímem. Eddig igazán jól volt, viszont este mindig ő "feküdt le" előbb a többieknél, mert ugye elfáradt azzal a 2 pici uszonyával kellett húznia a többi, nagy uszonyát meg a testét. Tegnap és me észrevettem, hogy már csak levegőt venni jön föl aztán újra visszamegy a fekete csónakba, elbújik, elő se jön. És elég rosszul fest. A kis uszonyai meg vannak tépve, a nagyobbak is egy kicsit meg a szája is olyan csúnya, nem tudom mi lehet vele, szét van jőve. (A halaim nem bántják egymást)És a teste mintha egy kicsit foltokban fakulna, de az uszonyai nem. Hogy segítsek rajta? Mi baja lehet? Előbb megkocogtattam a csónakot, előjött, megetettem, eszik, de gyorsan megy is vissza a csónakba.
Nem fiatal, de nem is öreg.
Neonokkal, egy endler guppi párral és kis gupikkal van együtt.
Részleges vízcsere hetente, kéthetente van, bár most volt egy kis baj a szűrővel, de már jó.
Fagyasztott szúnyoglárvát kap 3 naponta, máskor Tetra táp vagy Sera Bettagran.
A víz 25°C, eddig nem volt baja vele, aktív volt meg minden, január óta van meg.
Le van fedve üveggel, de leszedem, ha etetek, vízcserét csinálok meg nemrég nem tettem rá teljesen, a szűrőnél volt egy kis hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!