Erről mi a véleményetek?
Oké a maga nemében ötletes, és jól néz ki, de aki ebbe bele merészel tenni egy halat, hát annak csak gratulálni tudok!!!:S:S
Én gömbakváriumba egy mocsári növényt tartok. Szépen nő.
Vannak díszhal boltokban 1-2 literes akváriumok, amik betta tartó néven futnak, és ahhoz mit szólsz?
Néhány okos ember bemegy és megveszi, hallal együtt.
Ha nem vásárolná senki, akkor valószínűleg nem árulnának ilyeneket. Lehet, hogy ez az ember életében egyszer vesz ilyet. Vagy van a másik, aki szívtelenebb, az meg ha meghal egy hónap mulva a hala, vesz egy másikat. Hisz nem drága. Látja, hogy a boltban a bettákat poharakban tartják, akkor az úgy biztos otthon is lehet. Ezt gondolja. És ennyi. Nem jön ide a gyakorikérdésekre dicsekedni, hogy jól lecsesszék a többiek a tudatlansága miatt.
igen, azokat az 1-2 literes "akváriumokat" is felháborítónak tartom:S:S
Múltkor voltam a Camponában, be mentem megnézni az állatokat, és egy 3 vagy 4 soros polcon, tele bettával ilyen kis sz@rokban. Borzasztó, és látszott a halakon, hogy r.ohadtul nem érzik jól magukat, csak gubbasztottak.
Megfordult a fejemben, hogy megkérdezem az egyik eladót, hogy könyörgöm, ebben dolgozik, tudnia kellene, hogy ez így nem helyes, és ő mit szólna fordított esetben.
De aztán nem szóltam, nem akartam okoskodni, meg úgyis csak el küldött volna melegebb éghajlatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!