21 literes akváriumba milyen halakat érdemes tartani?
Eddig egy platti van benne, próbáltam tenni mellé hím bettát de megtámadta a plattit ezért külön vettem, az akváriumba van levegőztető és szűrő is (fan filter fan mikro), kezdő akvarista vagyok ez lenne az első akváriumom apám ért hozzá neki régen volt, akart nekem venni 120 litereset de szerintem egy 21 literessel kezdek.
Az aljára vettem kavicsot illetve növény.
Ne haragudj, de aki ért a halakhoz, az tudja, hogy 1 plattit nem tartunk! És 21 literessel nem érdemes kezdeni, az nagyon kevés halnak jó, és nehezebb fenntartani is. Vegyétek csak meg a 120 literest, azzal már lehet mit kezdeni. A betta is mehet majd a 120 literesbe, sok növénnyel, búvókkal nem fog senkit bántani. A platti igényei pedig:
De én egy kis akváriumot szeretnék.
És valóban apám is mondta hogy több platti legyen, szerintem ha a víz keménységét és a hőmérsékletet betartom nem fog gondot jelenteni a méret.
Szerintetek ez így jó lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!