3/30 anonim válasza:
Talan valami skorpio-feleseg lehet...Ugyhogy ne nagyon fogdosd! :)
4/30 A kérdező kommentje:
Gusztustalan tényleg. :D Elneveztem skorpióbogárnak. xD De kíváncsi lennék az igazi nevére. :D
2010. máj. 18. 16:09
6/30 eszo válasza:
hát, én nem hinném, hogy skorpió, de elég rémísztő..főleg a csápjai
7/30 A kérdező kommentje:
Már kitessékeltem. :D Még sosem láttam ilyet, pedig elég érdeklődő vagyok, de a bogaras-rovaros könyvben sincs róla semmi. Valami pókféle, mert 8 lába van, 'ál karokkal-csápokkal'. Fogalmam sincs. :D
2010. máj. 18. 16:10
8/30 A kérdező kommentje:
Bent volt a falon. :O Nyitva maradt az erkélyajtó, és nincs rajta szúnyogháló. *brrrrr*
2010. máj. 18. 16:11
9/30 anonim válasza:
Olyan, mintha a skorpió és a pók lenne keresztezve. Vagy valami mutáns rondaság. A skorpió farkot nem láttam a képen, de azért nem tartanám a kezemben. Valami hivatalos helyen kérdezném meg, ahol tudományosan foglalkoznak a ritka élőlényekkel.
10/30 anonim válasza:
Jujj én rosszul lettem volna!
De kíváncsi lennék vajon miféle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!