Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt, mire volt...

Miért csinálta ezt, mire volt ez jó?

Figyelt kérdés

A kutyánk tüzel, és napok óta járkál itt az utcában egy fekete kutya, gondolom kan. Ha jövök haza, néha elég rossz, hogy ott egy kutya az orrom előtt, az utóbbi időben ugyanis én egy kicsit félek tőlük.

Szóval, most jöttem haza nemrég, és egyszer csak halljuk apával, hogy nyüszít kint egy kutya. Kimegy, és én is látom, hogy a fekete kutya bent van az udvarban.

Nem részletezem, apa agyonverte. Üvöltött, sírt a kutya.

Oké, hogy bejön a portánkra, tényleg semmi keresnivalója itt, de nem kell ezért agyonverni. Elég lett volna valahogy kikergetni, nem?

Miért jó ez?

2013. febr. 27. 17:34
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
Ja, mondjuk a kategória nem a legjobb...
2013. febr. 27. 17:35
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de nem normális az apád...
2013. febr. 27. 17:45
 3/43 A kérdező kommentje:
Igen, ezt eddig is tudtam...
2013. febr. 27. 17:47
 4/43 DalmaKoni válasza:
100%
ez bűncselekmény,állatkínzás és a törvény bűnteti.
2013. febr. 27. 18:01
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan 1-2 év letöltendő fogházat is kaphat érte. Viszont az megkérdőjelezhető, hogy a tüzelő szuka miért nincs elzárva, és miért is az ösztöneitől vezérelt kutyát kell "agyonverni" ha ő tartja felelőtlenül a kutyáját.
2013. febr. 27. 18:05
 6/43 A kérdező kommentje:

Miből gondolod utolsó, hogy nincs elzárva? Egy szóval sem írtam, hogy elszökött, vagy hasonló.

Egyébiránt pedig ezen gondolkodtam én is: "és miért is az ösztöneitől vezérelt kutyát kell "agyonverni" ha ő tartja felelőtlenül a kutyáját."

Pontosan ezen... nem a szerencsétlen kutya tehet róla, hogy ő egy kutya, és hogy egy tüzelő nőstény szaga vonzza... szinte bele a halálos csapdába.

2013. febr. 27. 18:11
 7/43 A kérdező kommentje:
Viszont mondjuk a fekete kutya hülye gazdája is úgyszintén felelőtlen (illetve csak ő a felelőtlen, a mi kutyáink a saját területükön vannak), miért nem képes ő bezárva tartani a kutyáját, ahelyett, hogy hagyná, hogy elkódorogjon?!
2013. febr. 27. 18:13
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Be van zárva a kutya, vagy kint van az udvaron? Nincs? Akkor igen is felelőtlenül van tartva, vagy ha mást nem akkor hogyan jutott be a kutya az udvarra, hozzánk érdekes módon nem jönnek be kutyák, mert mikor tüzel elzárjuk. És ha vemhes lenne akkor gondolom apád a kicsiket is agyonütné, vagy jobb a szukát mert ő tehet majd róla.
2013. febr. 27. 18:15
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
mondok jobbat: a nem tenyésztésre szánt kutyát miért nem lehet ivartalanítani?
2013. febr. 27. 18:15
 10/43 anonim ***** válasza:
Már ha neki van egyáltalán gazdája...
2013. febr. 27. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!