Hol lehet kapni állatszőr színező sprayt?
az ilyeneknek nem való állta!
beteg vagy,sajnálom azt a kis állatot
Miért kell beöltöztetni szerencsétlen állatot?
Meg egy spray... az a sziszegő hang...meg egy tengerimalac nem olyan nagy állat, hirtelen elugrik és máris belefújtál a szemébe.
Amúgy meg állattenyésztéssel foglalkozó boltokban lehet kapni jelölő krétát vagy sprayt
Firefly vagy OC? XD
Én még nem hallottam tengerimalac-színező cuccról. Ló- és kutyaszínezőről már igenl de nem hinném, hogy egészséges lenne a malacnak, mert egy nagyobb állatnál tudsz vigyázni arra, hogy ne menjen bele egyik testnyílásába se (szem, fül, orr, száj) míg a malackánál ez kockázatosabb.
Ha nagyon be szeretnéd öltöztetni, elég egy megfelelő színű szárny. Az emberek se szokták beszínezni a bőrüket a Con-okon XD
Csak nem Fluttershy lesz belőle? ^^
g4?
Valaki vegye már el tõle azt az állatot tõle!
Az ilyet börtönbe csuknám!1-es válaszolónak:
Nem lehetne hogy az ilyen idiótákat lõjük ki?Habár sajnálom azt a bolygót ahol landolna,de egyszerüen egy ilyent nem hagyhatunk egy állatokkal teli bolygón!
És az utolsó hozzászólók is olyan agyamentek hogy azzal foglalkoznak hogy milyen póni lesz?!?!Hát öcsém,1-es válaszolónak:Õket is lõjük ki légyszi!
Habár elég lesz szerintem ha csak simán ki hívjuk az állatvédõket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!