Kis majmot lehet-e valahol venni?
mellesleg, ha annyira imádod őket, gondolom olvastad Jane Goodall pár könyvét, amiből tudhatod, hogy egy majomnak milyen életre van szüksége...
ha annak ellenére hogy ennnnnyire imádod áket, Jane Goodall nevét még csak nem is hallottad, akkor inkább játsz csak a plüssmajmaiddal!
Magyarországon tilos a majmok tartása "háziállatként".
Csak akkor kaphatsz engedélyt ha megfelelő körülményeket biztosítasz a majmoknak(vagyis állatkertet hozol létre,vagy a munkád miatt szükséges a tartása(tudós vagy vagy állatgondozó az egyik állatkertben és te vagy a pótmamája.
De kíváncsiságból kérdezem,és légyszíves válaszolj a kérdéseimre.Tegyük fel,hogy tarthatnál majmot.
- hol élni?
-mekkora területet birtokolhatna?
-a majom nem magányos állat,mennyi példányt tartanál?
-mivel etetnéd?
-mivel biztosítanád a havonkénti kötelező orvosi vizsgálatokat
-mennyire adnád meg neki az életkörülményeihez szükséges dolgokat? Itt gondolok a fákra,bokrokra amit szeretnek szedegetni stb.
-szaporításukban mellyire akarsz foglalkozni?
.Mégis hogy gondoltad a majom tartását??
-
Tegnapi kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__22863..
Persze, tök jó ötlet vadállatokat tartani otthon....
23:00 üzenem
végre egy olyan ember aki nem barlangba lakik azért ennek örülök.köszi amit írtál.amúgy tudom hogy a majmok elég veszélyes állatok nem vagyok 5 éves.én mondjuk nem is egy ilyen vadon élő vad állatra gondoltam. de igen igazad van majom nem házba való.De azért kipróbálnám az ilyen állatkerti gondozós dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!