Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejszínhab helyett tojásfehérj...

Tejszínhab helyett tojásfehérjét verem ki akkor mi van?

Figyelt kérdés

Receptbe fordítva van. Mindegy. Baj lehet belőle?

Mi a különbség a kettő közzött? Hisz ugyanúgy néz ki.


máj. 4. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Az egyik ehető nyersen, a másik nem.

Azon kívül a zsírtartalom. Teljesen máshogy viselkednek

máj. 4. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Azért egy tiramisu-ba is nyersen kerül a tojásfehérje.

Ízben,állagban teljesen más.

Tejszínhab sűrűbb,masszívabb de ha finom úgy is sütemény akkor semmi gond.

máj. 4. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem a kettő nem ugyanaz. Ha van tejszinhabod akkor azt verd fel.
máj. 4. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk egyrészt a kiverni és a felverni nem ugyanaz, masreszt meg egyértelműen nem ugyanaz a tejszinhab es a tojásfehérje... Hogy baj lesz e belőle, azt a recept ismerete nélkül nem lehet tudni.
máj. 4. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

1-es: "Az egyik ehető nyersen, a másik nem."


Elárulom, mindkettö ugyannyira ehetö nyersen

máj. 4. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
hogyne lenne ehető, sok sütemeny tetejére nyers fehérje megy felverve. apósom édességnek meg sárgáját keveri ki cukorral és azt eszi. tényleg finom.
máj. 4. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!