Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik a jobb? Ha a puding...

Melyik a jobb? Ha a puding főzés után sűrűbb állagú,vagy ha folyósabb? Nekem,akárhányszor készítek 8sütibe,stb), soha nem folyékony,hanem alig akar kijönni az edényből. Ez jó,vagy rosszul csinálok valamit?

Figyelt kérdés
máj. 2. 00:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha a sütid jó lett, akkor jó.
máj. 2. 00:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Az jó , ha sütibe keszül a tesztára kezd akkor kenni mikor forr es gyors kavaráskor mar kezd sűrű lenni és 3 fortyanás után már rögvest kenheted ...
máj. 2. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha folyós, akkor a süti típusától függően megeshet, hogy kifolyik belőle a puding, stb, ami nyilván nem jó. De amúgy meg lényegtelen. Szerintem jobb ha azért van egy tartása és nem olyan folyós, de amúgy ha a süti jó lett, és összességében az állaga is rendben, olyan amilyennek te preferálod, akkor tök mindegy.
máj. 2. 00:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

"soha nem folyékony,hanem alig akar kijönni az edényből. Ez jó,vagy rosszul csinálok valamit?"


Ennek ilyennek kell lennie. Az ilyen kihűtött pudingokat még ki kell habosítani és úgy rákenni a sütire.

máj. 2. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Nekem mindig rettentő folyós marad, amit nem bánok pohárból, de sütibe téve nem az igazi.
máj. 2. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon egyszerű a megokdás. Olyan legyen amilyet szeretsz. Ha túl sűrű szokott lenni, főzd több tejjel
máj. 2. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Kihűlve sűrű kell hogy legyen. Az edényből meg akkor fog kijönni ha olyan ppharakba vagy formákba tezsed amiket előtte közvetlen átöblítettél hideg vízzel. Így majd egyben ki tudod borítani tányérra.
máj. 2. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg sok a pudingpor amit beleraksz plusz amíg hűl kavard át néha.
máj. 2. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

Ha sütibe kell, akkor pont jó, ha sűrű, mert különben kifolyna.

Ha csak úgy enni, akkor én jobban szeretem a kicsit folyósat.

A tej mennyiségével lehet variálni.

máj. 2. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

Ha sütibe megy, nem baj, hogy keményebb.


Tálkából én még forrón szoktam-folyósan enni - a család rosszul van tőle konkrétan :D

máj. 2. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!