Csapvízzel miért olyan rettenetes ízűek a szörpök?
Sajna egy ideje alig van pénzünk szénsavas ásványvízre, szóval kénytelenek vagyunk csapvizet inni.
Nos, a csapvíz önmagában (tisztán) is rosszabb ízű, mint az ásványvíz, viszont, ha szörpöt hígítok vele, akkor olyan rossz ízű lötty lesz belőle, hogy ajjajj...
Nem az a baj, hogy túl kevés vagy túl sok szörpöt teszek bele, ha kevesebb megy bele, akkor még rosszabb, ha több, akkor meg nagyon édes, de ugyanúgy borzalmas az íze.
Persze ugyanezek a szörpök szénsavas ásványvízzel nagyon finomak. Mi az oka, hogy csapvízzel ilyen rosszak? Lehet neki csinálni valamit, hogy csapvízzel is jó ízűek legyenek?
Hiszem és vallom, ha valaki sokall havonta 1250 forintot egy Tesco Oval kancsós betétért, annak palackok cipelése legyen a büntetése.
(Tesco kártyával még olcsóbb állítólag.)
Nekem otthon már sok éve reverz ozmózis víztisztító van beépítve, annak mondjuk nem ilyen drága az üzemeltetése, havi szintre vetítve (10 collos betétcserék, okosan vásárolva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!